'Badehotellet'-stjerne hårdt presset: Nu taler hun ud

 https://d28ku8nzmkcjr6.cloudfront.net/cache/42/2b/422b0f9595e3d9b332823f06200c0229.jpg

Og den populære TV 2-serie 'Badehotellet' er i skrivende stund midt i optagelserne til den sidste sæson, og den begrænsende produktionsplan har sat sine spor. 

Amanda Dollerup, løfter i et hudløst ærligt interview med Ekstra Bladet sløret for, at både budgettet og tiden er blevet skåret ned, hvilket har sat holdet under pres: 

“Der er færre penge, så vi løber simpelthen stærkere. Det kræver stor forberedelse at præstere så godt på så kort tid”, forklarer Amanda, da hun møder pressen på den grønne løber til premieren på 'Natasja' musikforestillingen i Operaen. 

Hun lægger heller ikke fingre imellem, da hun sætter to streger under, at der er meget pres på skuespillerne: 

“I begyndelsen var vi mere søgende omkring karakterernes udvikling. Der var mere tid til at finde det. Men nu er der ikke så meget tid. Der er et stort tidsmæssigt pres, hvor vi skal nå mange scener om dagen. Vi skal være rigtig hurtige. Vi gør et godt stykke arbejde på meget kort tid”. 

Amalie Dollerup benytter samtidig lejligheden til og fortælle, at det kun er 'Badehotellet', der oplever denne ekstra belastning. Hun mener, at stress er en almindelig del af branchen.

0 Comments