Med mor på job: Amalie Dollerup havde sin søn med til særlig Badehotellet-dag

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/kar2.jpg?ixlib=vue-2.9.1&auto=format%2Ccompress&fit=crop&ar=16%3A9&crop=faces%2Centropy&w=700

Skuespillerinde Amalie Dollerup havde sin søn August med til en ganske særlig dag på ”Badehotellet”-settet.

Skuespillerinde Amalie Dollerup ankom i går aftes på den røde løber sammen med sin mand, Andreas Jebro, da den prestigefyldte pris, Lauritzen-prisen, skulle uddeles på Folketeatret i København.

 
 

Læs også

Se billederne fra den røde løber: Alle de kendte til Lauritzen-prisen

Skuespillerinden, der blandt andet er kendt fra TV 2-serien ”Badehotellet”, havde, inden hun mødte op til prisuddelingen, haft en ganske særlig dag i selskab med både sin søn og gode kolleger.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Amalie Dollerup havde nemlig sin mand og parrets 4-årige søn August med til familiedag på ”Badehotellet”-settet.

– Man har sin familie med, og så kan man vise kulisserne og studiet frem. Det er for familie og nære venner, for at de kan se, hvor det er, man har arbejdet de sidste ti år, fortalte Amalie Dollerup, da BILLED-BLADET mødte hende på den røde løber til Lauritzen-prisen.

– Jeg havde August med. Han så et afsnit i morges, for at forstå hvad det er. Det var fra sæson 8, hvor Andreas også er med, men det er lidt svært for ham at forstå. Men det var sjovt at se hinandens børn. Vi snakker jo meget om vores børn, når vi har pauser, så det var dejligt at være der og få den oplevelse sammen.

Amalie Dollerup er sammen med sine kolleger i gang med at optage den 10. og sidste sæson af ”Badehotellet”, der efter planen vil være færdig til november.

Læs også

Badehotellets Weyse deler sjovt smugkig fra optagelserne: Se, hvem han er sammen med

End ikke skuespillerne kender endnu afslutningen på seersuccesen.

– Vi mangler stadig et afsnit. Jeg ved ikke, hvad der sker. De mangler stadig at skrive det sidste, så vi ved ikke, hvordan det ender.

 

0 Comments