Merete Mærkedahl overrasket over Badehotellets sæson 10: Det tog en drejning!

  https://imgix.billedbladet.dk/2023-06-13/_dsc0096-1.jpg?ixlib=vue-2.9.1&auto=compress&w=1200&h=630&fm=jpeg&fit=crop&crop=faces%2Centropy

”Badehotellet”-stjernen Merete Mærkedahl fik sig noget af en overraskelse, da hun læste det nye manuskript til serien.

Merete Mærkedahl kunne næsten ikke være i sig selv af bare spænding, da hun fik manuskriptet til afsnit 7 af ”Badehotellet”.

Hun og hendes kolleger har været i gang med optagelserne til den allersidste sæson 10 siden foråret, men nu nærmer det sig afslutningen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi har lige modtaget det andet sidste manuskript, som jeg har læst med lynets hast. Jeg sagde bare ”ingen skal forstyrre mig nu”, lød det med et grin fra Merete Mærkedahl, da hun var til gallapremieren på ”Moulin Rouge: The Musical”.

Det tog en drejning

Selv om Merete Mærkedahl ikke må afsløre noget af handlingen, så lagde hun ikke skjul på, at hun fik sig lidt af et chok, da hun læste om sin karakter Otilia i afsnit 7.

- Jeg tænkte bare ”okay, hvordan pokker får de afsluttet det her!”, udbrød Merete Mærkedahl og fortsatte:

- Der var i hvert fald noget, der overraskede mig ved min karakter, som jeg ikke lige havde set komme. Så jeg er rigtig spændt på, hvordan i alverden det ender. Mere kan jeg ikke sige. Men det var en drejning, jeg ikke selv havde set komme.

 

0 Comments